Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10011
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дорохіна, Тамара Федорівна | - |
dc.contributor.author | Кнуренко, Дар’я Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-10T11:16:04Z | - |
dc.date.available | 2024-05-10T11:16:04Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Дорохіна Т., Кнуренко Д. Чернігівський хлібозавод № 2: історія та сучасність. Сіверянський літопис. 2024. № 1. С. 60–68. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10011 | - |
dc.description.abstract | Мета статті – представити історію Чернігівського хлібокомбінату № 2, розповісти про роботу хлібокомбінату в складних умовах воєнного стану 2022 р. Спираючись на свідчення респондентів, оприлюднити умови роботи та виголосити прізвища «стійких, сталевих» працівників підприємства, які забезпечували Чернігів, а після звільнення Чернігівщини від рашистів – ще й райони області хлібом. Методологічну основу становить сукупність загальнонаукових і конкретно-історичних принципів та методів, провідну роль серед яких відіграло практичне використання можливостей та інструментарію усної історії – метод збору польових матеріалів. У процесі опрацювання зібраного матеріалу використовувалися комплексний та системний аналіз, узагальнення, класифікація та зіставлення, статистичний та реконструктивний методи. | en_US |
dc.publisher | Сіверянський літопис | en_US |
dc.subject | усна історія | en_US |
dc.subject | хлібокомбінат | en_US |
dc.subject | війна Росії проти України | en_US |
dc.subject | стратегія виживання | en_US |
dc.subject | технологія хлібовипікання | en_US |
dc.title | Чернігівський хлібозавод № 2: історія та сучасність | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чернігівський хлібозавод № 2.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.