Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10012
Назва: STEM-освіта як засіб формування лідерських якостей здобувачів освіти
Автори: Хабел, К.
Федорченко, А.
Мехед, Ольга Борисівна
Ключові слова: STEM-освіта
лідерські якості
здобувачі освіти
Дата публікації: 2024
Видавництво: Проблеми та перспективи розвитку природничої освітньої галузі: зб. наук. праць
Бібліографічний опис: Хабел К., Федорченко А., Мехед О. STEM-освіта як засіб формування лідерських якостей здобувачів освіти. Проблеми та перспективи розвитку природничої освітньої галузі: зб. наук. праць. Переяслав (Київ. обл.) : Домбровська Я. М., 2024 Ч. 1. С. 128-133.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню, що відкриває важливість STEM-освіти як ефективного механізму для розвитку лідерських якостей учнів. Шляхом активної взаємодії із новітніми технологіями та використанням проблемно зорієнтованого та проєктного навчання учні не лише засвоюють фахові знання, а й розвивають важливі навички керівництва, комунікації, співпраці й інноваційного мислення. Результати досліджень у цій сфері підтверджують, що учні, які беруть участь у STEM-програмах, мають більші шанси стати лідерами у майбутньому, оскільки вони навчаються розв’язувати складні завдання, працювати в команді, приймати стратегічні рішення та ефективно впроваджувати інновації. Отже, STEM-освіта виступає не лише як засіб навчання технічних дисциплін, але й як потужний інструмент формування майбутніх лідерів, здатних ефективно впливати на світову динаміку та розвиток суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10012
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.