Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10032
Назва: Сучасні тенденції в ідентифікації обдарованості
Автори: Пильник, Вікторія Олександрівна
Ключові слова: ідентифікація обдарованості
здобувачі освіти
заклади освіти
Дата публікації: 2024
Видавництво: Обдарованість: методи діагностики та шляхи розвитку : матеріали науково-практичного онлайн-семінару
Бібліографічний опис: Пильник В. О. Сучасні тенденції в ідентифікації обдарованості. Наскрізне використання здоров’язбережувальних технології в освітньому просторі закладу загальної середньої освіти. Обдарованість: методи діагностики та шляхи розвитку : матеріали науково-практичного онлайн-семінару (Київ, 23–26 травня 2024 року). Київ : Інститут обдарованої дитини НАПН України, 2024. С. 410-412.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено сучасні тенденції в ідентифікації обдарованості серед дітей та молоді. Автори проаналізували основні методи та підходи до виявлення обдарованих особистостей, звертаючи увагу на психологічні, соціокультурні та освітні аспекти цього процесу. У статті також розглядаються сучасні технології та інструменти, що застосовуються для обліку та розвитку обдарованих дітей у шкільному та позашкільному середовищі. Результати дослідження вказують на необхідність комплексного підходу до ідентифікації обдарованості з урахуванням індивідуальних особливостей кожної особистості та сучасних вимог освітньої системи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10032
Розташовується у зібраннях:Природничо-математичний факультет



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.