Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10033
Назва: Особливості реалізації технологій розвитку обдарованості дітей і молоді
Автори: Дериколенко, Наталія Андріївна
Ключові слова: технології розвитку обдарованості
обдаровані діти та молодь
інноваційні підходи
індивідуалізація навчання
психологічна підтримка
Дата публікації: 2024
Видавництво: Обдарованість: методи діагностики та шляхи розвитку : матеріали науково-практичного онлайн-семінару
Бібліографічний опис: Дериколенко Н. А. Особливості реалізації технологій розвитку обдарованості дітей і молоді. Наскрізне використання здоров’язбережувальних технології в освітньому просторі закладу загальної середньої освіти. Обдарованість: методи діагностики та шляхи розвитку : матеріали науково-практичного онлайн-семінару (Київ, 23–26 травня 2024 року). Київ : Інститут обдарованої дитини НАПН України, 2024. С. 132-136.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджуються особливості реалізації технологій розвитку обдарованості серед дітей та молоді. Автори розглядають сучасні підходи та методи, що використовуються для виявлення та розвитку обдарованих особистостей у сфері освіти. Особлива увага приділяється використанню інноваційних технологій, ігрових методик, індивідуалізованого навчання та психологічної підтримки обдарованих учнів. Результати дослідження вказують на ефективність інтеграції технологій у процес навчання та розвитку обдарованих дітей та молоді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10033
Розташовується у зібраннях:Природничо-математичний факультет



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.