Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10046
Назва: Екологічне виховання як один з пріоритетних напрямків роботи на поліфункціональних природнозаповідних територіях
Автори: Свердлов, Володимир Олександрович
Ключові слова: екологічне виховання
природно-заповідний фонд
екологічна культура
природно-заповідна справа
збереження навколишнього середовища
Дата публікації: 2015
Видавництво: Історико-археологічний та природно-екологічний потенціал Мезинської округи: минуле, сучасне та перспективи розбудови : матеріали наук.-практ. конф.
Бібліографічний опис: Свердлов В. Екологічне виховання як один з пріоритетних напрямків роботи на поліфункціональних природнозаповідних територіях. Історико-археологічний та природно-екологічний потенціал Мезинської округи: минуле, сучасне та перспективи розбудови : матеріали наук.-практ. конф., присвяченої 50-й річниці заснування Мезинського археологічного науково-дослідного музею та 85-літтю від дня народження відомого краєзнавця і археолога, засновника Мезинського музею В. Є. Куриленка (Чернігів-Мезин, 17 -18 вересня 2015 р.). Чернігів : Десна Поліграф, 2015. С. 135-139.
Короткий огляд (реферат): Ця стаття розглядає освітньо-виховну діяльність у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду України, яка зводиться до формування етичних стосунків людини з природою, сприяння екологічно-збалансованому розвитку регіонів, формування екологічної свідомості та екологічної культури всіх верств населення, виховання розуміння сучасних екологічних та природоохоронних проблем та сприяння вирішенню їх на Місцевому, регіональному та національному рівнях. Підтримка природно-заповідної справи широкими верствами населення розцінюється як надзвичайно важлива умова збереження навколишнього природного середовища, що, у свою чергу, є умовою виживання людства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10046
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Екологічне виховання як один з пріоритетних напрямків.pdf238.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.