Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10188
Назва: Позитивна психотерапія
Автори: Гірченко, Олена Леонідівна
Ключові слова: позитивна психотерапія
психологічна культура
психологічна допомога
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Гірченко О.Л. Позитивна психотерапія: навч.-метод. посібник для здобувачів вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» / укладач Гірченко О.Л.; Національний університет «Чернігівський колегіум імені Т.Г. Шевченка». Чернігів: Національний університет «Чернігівський колегіум імені Т.Г. Шевченка», 2023. 86 с.
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику містяться короткі методичні рекомендації, тематичний план навчальної дисципліни, програма курсу, зміст програми лекційних, семінарських занять та рекомендації щодо їх підготовки, завдання поточного контролю, перелік питань, які винесено для проведення заліку, завдання для позааудиторної самостійної роботи. Представлено короткий термінологічний словник та список основної і додаткової літератури. Посібник розрахований для підготовки фахівців психологів, а також широкому загалу студентської молоді, яка цікавиться психологічними особливостями у сфері позитивної психотерапії. Наукова праця має за мету збагачення наукового світогляду студентів та їх психологічної культури; формування у молоді професійних знань і умінь у галузі надання психологічної допомоги; сприяння більш повному і глибокому розумінню основних вимог щодо процесу проведення психотерапії тощо. Матеріали, які містяться в даному науково-методичному посібнику допоможуть студентам у засвоєнні та поглибленні навчального матеріалу. Повністю відповідає нормативам Міністерства освіти та науки України щодо підготовки фахівців психологів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10188
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (ппф)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Позитивна психотерапія.pdf740.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.