Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10227
Назва: | Методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій |
Автори: | Газука, Анастасія Ігорівна |
Ключові слова: | професійне навчання харчові технології майбутні фахівці харчових технологій методологічний підхід |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Газука А. І. Методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентка 65 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент К. І. Ярощук / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2023. 90 с. |
Короткий огляд (реферат): | Розв’язання проблеми осучаснення професійно-технічної освіти належить зміні основних принципів і акцентів на одержання відповідних освітніх результатів. Такими концептуальними орієнтирами є методологічні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців. Проблема з’ясування сучасних методологічних підходів до професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій і склала тему нашого дослідження: «Методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій». Мета магістерського дослідження: Обґрунтувати актуальність методологічних підходів до підготовки майбутніх фахівців харчових технологій у відповідності сучасним вимогам реформування професійно-технічної освіти. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10227 |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука. Методологічні засади.pdf | 667.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.