Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10227
Назва: Методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій
Автори: Газука, Анастасія Ігорівна
Ключові слова: професійне навчання
харчові технології
майбутні фахівці харчових технологій
методологічний підхід
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Газука А. І. Методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентка 65 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент К. І. Ярощук / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2023. 90 с.
Короткий огляд (реферат): Розв’язання проблеми осучаснення професійно-технічної освіти належить зміні основних принципів і акцентів на одержання відповідних освітніх результатів. Такими концептуальними орієнтирами є методологічні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців. Проблема з’ясування сучасних методологічних підходів до професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій і склала тему нашого дослідження: «Методологічні засади професійної підготовки майбутніх фахівців харчових технологій». Мета магістерського дослідження: Обґрунтувати актуальність методологічних підходів до підготовки майбутніх фахівців харчових технологій у відповідності сучасним вимогам реформування професійно-технічної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10227
Розташовується у зібраннях:спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука. Методологічні засади.pdf667.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.