Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10232
Назва: | Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес кулінарів в ЗПТО |
Автори: | Бреус, Анастасія Юріївна |
Ключові слова: | інноваційні технології кулінари професійна освіта заклад професійно-технічної освіти (ЗПТО) |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Бреус А. Ю. Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес кулінарів в ЗПТО : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентки 63 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент О. І. Вдовенко / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2021. 83 с. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність проблеми дослідження. Високоякісна система професійно-технічної освіти є одним з основних чинників забезпечення стійкого зростання і розвитку економіки та суспільства України. Оскільки вимоги до підготовки висококваліфікованих працівників в нових соціальноекономічних умовах невпинно зростають, основним завданням професійнотехнічної освіти повинна бути підготовка висококомпетентних фахівців, здатних науково мислити та орієнтуватися у своїй професійній діяльності, приймати правильні рішення в різних виробничих ситуаціях. Якісна підготовка кваліфікованих робітників потребує творчого підходу викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійно-технічної освіти (ЗПТО) до вибору змісту, форм, методів та засобів навчання, максимального використання досягнень сучасної педагогічної науки, нових педагогічних і виробничих технологій. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10232 |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бреус. Впровадження інноваційних технологій.pdf | 586.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.