Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10232
Назва: Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес кулінарів в ЗПТО
Автори: Бреус, Анастасія Юріївна
Ключові слова: інноваційні технології
кулінари
професійна освіта
заклад професійно-технічної освіти (ЗПТО)
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Бреус А. Ю. Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес кулінарів в ЗПТО : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентки 63 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент О. І. Вдовенко / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2021. 83 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність проблеми дослідження. Високоякісна система професійно-технічної освіти є одним з основних чинників забезпечення стійкого зростання і розвитку економіки та суспільства України. Оскільки вимоги до підготовки висококваліфікованих працівників в нових соціальноекономічних умовах невпинно зростають, основним завданням професійнотехнічної освіти повинна бути підготовка висококомпетентних фахівців, здатних науково мислити та орієнтуватися у своїй професійній діяльності, приймати правильні рішення в різних виробничих ситуаціях. Якісна підготовка кваліфікованих робітників потребує творчого підходу викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійно-технічної освіти (ЗПТО) до вибору змісту, форм, методів та засобів навчання, максимального використання досягнень сучасної педагогічної науки, нових педагогічних і виробничих технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10232
Розташовується у зібраннях:спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бреус. Впровадження інноваційних технологій.pdf586.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.