Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10233
Назва: | Розвиток творчих здібностей учнів ЗПТО в умовах самостійної роботи |
Автори: | Завадський, Ігор Васильович |
Ключові слова: | творчі здібності заклад професійно-технічної освіти (ЗПТО) самостійна робота |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Завадський І. В. Розвиток творчих здібностей учнів ЗПТО в умовах самостійної роботи : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 65 групи, спец. 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / керівник: к. пед. н., доцент А. В. Пригодій / Навчально-науковий інститут професійної освіти та технологій, Кафедра професійної освіти та безпеки життєдіяльності. Чернігів, 2023. 92 с. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність дослідження визначається об'єктивною потребою суспільства та ринку праці у творчих особистостях та реально низьким рівнем розвитку творчих здібностей учнів, випускників закладів професійнотехнічної освіти. У зв'язку з цим суттєво змінюються вимоги до професійної освіти. Її основною метою стає підготовка кваліфікованого робітника, конкурентоспроможного на ринку праці, компетентного, здатного застосовувати на практиці не тільки знання, уміння та навички, але й виявляти найширший спектр здібностей. Мета дослідження: з’ясувати вплив виконання самостійної роботи на розвиток творчих здібностей учнів в ЗПТО. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10233 |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Завадський. Розвиток творчих здібностей.pdf | 645.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.