Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10280
Назва: | Дослідження та розробка компонентів системи конструювання їжі |
Автори: | Соловей, Олександр Володимирович |
Ключові слова: | система конструювання їжі персоналізація автоматизація інтерфейс користувача база даних інгредієнтів |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Соловей О. В. Дослідження та розробка компонентів системи конструювання їжі : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «бакалавр», студента 4 курсу, 44-фм групи, спец.: 122 Комп’ютерні науки / наук. керівник: к. п. н., ст. викладач А. О. Костюченко / Природничо-математичний факультет, Кафедра інформатики і обчислювальної техніки. Чернігів, 2024. 57 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та розробці компонентів системи конструювання їжі. В ході роботи були вирішені наступні задачі: 1. Проведено аналіз вимог користувачів до системи. 2. Розроблено прототипи компонентів системи. 3. Проведено тестування прототипів серед цільової аудиторії. 4. Проаналізовано результати тестування та визначено напрямки для подальшого вдосконалення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10280 |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 122 Комп'ютерні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Соловей. Дослідження та розробка.pdf | 678.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.