Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10280
Назва: Дослідження та розробка компонентів системи конструювання їжі
Автори: Соловей, Олександр Володимирович
Ключові слова: система конструювання їжі
персоналізація
автоматизація
інтерфейс користувача
база даних інгредієнтів
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Соловей О. В. Дослідження та розробка компонентів системи конструювання їжі : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «бакалавр», студента 4 курсу, 44-фм групи, спец.: 122 Комп’ютерні науки / наук. керівник: к. п. н., ст. викладач А. О. Костюченко / Природничо-математичний факультет, Кафедра інформатики і обчислювальної техніки. Чернігів, 2024. 57 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та розробці компонентів системи конструювання їжі. В ході роботи були вирішені наступні задачі: 1. Проведено аналіз вимог користувачів до системи. 2. Розроблено прототипи компонентів системи. 3. Проведено тестування прототипів серед цільової аудиторії. 4. Проаналізовано результати тестування та визначено напрямки для подальшого вдосконалення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10280
Розташовується у зібраннях:спец.: 122 Комп'ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соловей. Дослідження та розробка.pdf678.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.