Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10284
Назва: Ряд Метелики (Lepidoptera) з Червоної книги України та його представленість на території Чернігівської області
Автори: Ралко, Альона Олександрівна
Ключові слова: Червона книга
метелики
Україна
екосистема
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Ралко А. О. Ряд Метелики (Lepidoptera) з Червоної книги України та його представленість на території Чернігівської області : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентки 6 курсу, 65 групи, спец.: 101 Екологія / наук. керівник: к. біол. н., доцент Т. М. Жиліна / Природничо-математичний факультет, Кафедра екології, географії та природокористування. Чернігів, 2024. 58 с.
Короткий огляд (реферат): Представники ряду Лускокрилі (Lepidoptera) відіграють ключову роль у екосистемах, переважно як фітофаги та запилювачі. Ця група комах є однією з найвидатніших у природі і має велике наукове, пізнавальне та естетичне значення. Денні метелики є особливо вразливими до антропогенних впливів і належать до тварин, які знаходяться під загрозою вимирання. Мета дослідження: з’ясувати представленість ряду Метелики (Lepidoptera) в різних виданнях Червоної книги України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10284
Розташовується у зібраннях:спец.: 101 Екологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ралко_Ряд Метелики.pdf1.88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.