Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10285
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савенко, Дмитро Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-11T07:34:48Z | - |
dc.date.available | 2024-10-11T07:34:48Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Савенко Д. О. Екологічні та агротехнологічні особливості вирощування Glycine máxima (L.) Merr на Чернігівському Поліссі : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 6 курсу, 65 групи, спец.: 101 Екологія / наук. керівник: к. біол. н., доцент Ю. О. Карпенко / Природничо-математичний факультет, Кафедра екології, географії та природокористування. Чернігів, 2023. 48 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10285 | - |
dc.description.abstract | На даний час, соя, є однією з небагатьох сільськогосподарських культур, яка дає змогу покращити своє економічне становище багатьом господарствам України. Щоб отримати гарний врожай цієї зернобобової культури, необхідно використовувати ряд науково обґрунтованих агротехнічних заходів, а саме: вибір попередника, обробіток ґрунту, система захисту та живлення. Мета роботи: виявити вплив інокуляції як екологічного процесу на ріст, розвиток та формування урожайності насіння сої. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | агроекологія | en_US |
dc.subject | Чернігівське Полісся | en_US |
dc.subject | агротехнологічне вирощування | en_US |
dc.subject | соя | en_US |
dc.title | Екологічні та агротехнологічні особливості вирощування Glycine máxima (L.) Merr на Чернігівському Поліссі | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 101 Екологія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савенко_Екологічні та агротехнологічні.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.