Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10300
Назва: Використання технічних засобів навчання у закладах вищої освіти
Автори: Бібік, Олександр Петрович
Ключові слова: технічні засоби
заклад вищої освіти
мультимедійні засоби
дистанційне навчання
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Бібік О. П. Використання технічних засобів навчання у закладах вищої освіти : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 2 курсу, 60 групи, спец.: 011 Освітні, педагогічні науки / наук. керівник: д. п. н., проф. Г. М. Тимошко / Навчально-науковий інститут історії та соціогуманітарних дисциплін імені О. М. Лазаревського, Кафедра педагогіки і методики викладання історії та суспільних дисциплін. Чернігів, 2022. 121 с.
Короткий огляд (реферат): Реформування вищої освіти прогнозоване на її повну інтеграцію в освітній простір Європейського Союзу. Виклад освітнього матеріалу в сучасних умовах відбувається в контексті змішаного навчання, тобто поєднанням денної форми навчання з дистанційною. Незалежно від форми навчання технічні засоби відіграють велику роль у викладі освітнього матеріалу у різних формах навчання. У процесі денного навчання вони суттєво покращують сприйняття викладу та запам’ятовування інформації. Відбувається це все завдяки їх дидактичним та технологічним можливостям. Їх основна мета зводиться до того, щоб допомогти студентам глибше зрозуміти конкретну тему з певної навчальної дисципліни та краще сформувати уявлення про саму дисципліну. Мета дослідження – здійснити аналіз теоретичних і практичних аспектів використання технічних засобів навчання у закладах вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10300
Розташовується у зібраннях:спец.: 011 Освітні, педагогічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бібік_Використання технічних засобів.pdf799.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.