Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10306
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко, Олеся Миколаївна-
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2024-10-23T11:28:50Z-
dc.date.available2024-10-23T11:28:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБіохімія харчування і здоров’я людини Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Біохімія харчування і здоров’я людини” для студентів спеціальністі 181 Харчові технології / Укладачі: О.М. Савченко, О.І. Сиза, к.т.н., Н.В. Лапицька, 2024. 68 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10306-
dc.description.abstractБіохімія харчування і здоров’я людини є нормативною навчальною дисципліною. Вивчення цієї дисципліни дає майбутнім спеціалістам можливість розуміти та кваліфіковано керувати технологічним процесом, науково його обґрунтовувати та вдосконалювати з метою отримання високоякісних оздоровчих продуктів харчування. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до проведення математичної обробки результатів експерименту. Для більш глибокого розуміння курсу перед описом кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт.en_US
dc.description.abstractБіохімія харчування і здоров’я людини є нормативною навчальною дисципліною. Вивчення цієї дисципліни дає майбутнім спеціалістам можливість розуміти та кваліфіковано керувати технологічним процесом, науково його обґрунтовувати та вдосконалювати з метою отримання високоякісних оздоровчих продуктів харчування. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до проведення математичної обробки результатів експерименту. Для більш глибокого розуміння курсу перед описом кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectлабораторні роботиen_US
dc.subjectлабораторні роботиen_US
dc.subjectБіохімія харчування і здоров’я людиниen_US
dc.subjectБіохімія харчування і здоров’я людиниen_US
dc.subjectметодичні вказівкиen_US
dc.titleБіохімія харчування і здоров’я людини Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Біохімія харчування і здоров’я людини” для студентів спеціальністі 181 Харчові технологіїen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біохімія харчування і здоров’я людини.pdf1.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.