Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10307
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-23T11:33:02Z | - |
dc.date.available | 2024-10-23T11:33:02Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія оздоровчих продуктів функціонального призначення» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктів / уклад. Лапицька Н. В., Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2024. 21 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10307 | - |
dc.description.abstract | Дисципліна Технологія оздоровчих продуктів функціонального призначення входить до переліку основних дисциплін ОПП Харчові технології оздоровчих продуктів. Ця дисципліна є однією з профільних дисциплін майбутніх магістрів харчової промисловості. Знання принципів, що лежать в основі створення продуктів оздоровчого призначення і нових продуктів в цілому, вимог, що висуваються до них, дозволять майбутнім фахівцям харчової промисловості та майбутнім науковцям розробляти нові продукти і удосконалювати уже існуючі для сучасних вимог суспільства, яке прагне натуральності у харчуванні. Практичні навички, набуті в ході засвоєння дисципліни, дозволять опрацювати велику кількість інформації, виявити проблеми, що існують в промисловості, планувати шляхи їх вирішення й, безпосередньо, вирішувати існуючі проблеми, заповнювати наукові прогалини, обґрунтовувати доцільність прийнятих рішень. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт таким чином, як це вказано у роботі (у вигляді відповідних розділів власної наукової роботи). | en_US |
dc.publisher | Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка | en_US |
dc.subject | Дисципліна Технологія оздоровчих продуктів функціонального призначення | en_US |
dc.subject | методичні вказівки | en_US |
dc.subject | лабораторні роботи | en_US |
dc.subject | студенти | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія оздоровчих продуктів функціонального призначення» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктів | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка лабораторні Технологія оздоровч прод функц призначення.pdf | 841.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.