Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10307
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2024-10-23T11:33:02Z-
dc.date.available2024-10-23T11:33:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія оздоровчих продуктів функціонального призначення» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктів / уклад. Лапицька Н. В., Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2024. 21 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10307-
dc.description.abstractДисципліна Технологія оздоровчих продуктів функціонального призначення входить до переліку основних дисциплін ОПП Харчові технології оздоровчих продуктів. Ця дисципліна є однією з профільних дисциплін майбутніх магістрів харчової промисловості. Знання принципів, що лежать в основі створення продуктів оздоровчого призначення і нових продуктів в цілому, вимог, що висуваються до них, дозволять майбутнім фахівцям харчової промисловості та майбутнім науковцям розробляти нові продукти і удосконалювати уже існуючі для сучасних вимог суспільства, яке прагне натуральності у харчуванні. Практичні навички, набуті в ході засвоєння дисципліни, дозволять опрацювати велику кількість інформації, виявити проблеми, що існують в промисловості, планувати шляхи їх вирішення й, безпосередньо, вирішувати існуючі проблеми, заповнювати наукові прогалини, обґрунтовувати доцільність прийнятих рішень. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт таким чином, як це вказано у роботі (у вигляді відповідних розділів власної наукової роботи).en_US
dc.publisherЧернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченкаen_US
dc.subjectДисципліна Технологія оздоровчих продуктів функціонального призначенняen_US
dc.subjectметодичні вказівкиen_US
dc.subjectлабораторні роботиen_US
dc.subjectстудентиen_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія оздоровчих продуктів функціонального призначення» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктівen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.