Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10308
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
dc.contributor.author | Шкляєв, Олексій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-23T11:45:45Z | - |
dc.date.available | 2024-10-23T11:45:45Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктів / уклад. Лапицька Н. В., Шкляєв О. М. Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2024. 65 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10308 | - |
dc.description.abstract | Дисципліна Інтелектуальна власність входить до переліку основних дисциплін ОПП Харчові технології оздоровчих продуктів. Ця дисципліна є однією з профільних дисциплін майбутніх магістрів харчової промисловості та формує поняття щодо об’єктів інтелектуальної власності, їх охорону та розпорядження ними. Представлений практикум є доповненням підручників з інтелектуальної власності, містить дидактичні матеріали, завдання, приклади. В практикумі наведена послідовність складання документів, які надаються до заяв на набуття та реєстрацію прав інтелектуальної власності та послідовність виділення ноу-хау з патентної документації, звернута увага на окремі аспекти ліцензування прав на об’єкти інтелектуальної власності. Перед виконанням практичної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт таким чином, як це вказано у роботі. | en_US |
dc.publisher | Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка | en_US |
dc.subject | Дисципліна Інтелектуальна власність | en_US |
dc.subject | методичні вказівки | en_US |
dc.subject | практична робота | en_US |
dc.subject | студенти | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктів | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка Практичні роботи Інтелектуальна власність.pdf | 3.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.