Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10308
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.contributor.authorШкляєв, Олексій Миколайович-
dc.date.accessioned2024-10-23T11:45:45Z-
dc.date.available2024-10-23T11:45:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктів / уклад. Лапицька Н. В., Шкляєв О. М. Чернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2024. 65 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10308-
dc.description.abstractДисципліна Інтелектуальна власність входить до переліку основних дисциплін ОПП Харчові технології оздоровчих продуктів. Ця дисципліна є однією з профільних дисциплін майбутніх магістрів харчової промисловості та формує поняття щодо об’єктів інтелектуальної власності, їх охорону та розпорядження ними. Представлений практикум є доповненням підручників з інтелектуальної власності, містить дидактичні матеріали, завдання, приклади. В практикумі наведена послідовність складання документів, які надаються до заяв на набуття та реєстрацію прав інтелектуальної власності та послідовність виділення ноу-хау з патентної документації, звернута увага на окремі аспекти ліцензування прав на об’єкти інтелектуальної власності. Перед виконанням практичної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт таким чином, як це вказано у роботі.en_US
dc.publisherЧернігів: НУЧК імені Т.Г. Шевченкаen_US
dc.subjectДисципліна Інтелектуальна власністьen_US
dc.subjectметодичні вказівкиen_US
dc.subjectпрактична роботаen_US
dc.subjectстудентиen_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Інтелектуальна власність» для студентів спеціальностей 181 Харчові технології оздоровчих продуктівen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка Практичні роботи Інтелектуальна власність.pdf3.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.