Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10314
Назва: Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів
Автори: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Шкляєв, Олексій Миколайович
Рогова, А. Л.
Ключові слова: насіння чіа
хімічний склад
білки
некрохмальні полісахариди
мінеральні речовини
вітаміни
кондитерські вироби
збагачення
Дата публікації: 2017
Видавництво: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
Бібліографічний опис: Шидакова-Каменюка О. Г., Шкляєв О. М., Рогова А. Л. Аналіз хімічного складу насіння чіа як перспективної сировини для кондитерських виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Харків, 2017. Вип. 1(25). C. 80-91.
Короткий огляд (реферат): Доведено перспективність використання насіння чіа для збагачення кондитерських виробів біологічно цінним білком, харчовими волокнами, поліненасиченими жирними кислотами, мінеральними речовинами та вітамінами. Визначено, що особливості фракційного складу білкових речовин насіння чіа, наявність у них некрохмальних полісахаридів та токоферолів будуть надавати насінню піноутворювальних, водопоглинальних та антиоксидантних властивостей, що необхідно враховувати під час розроблення технологій кондитерської продукції з його використанням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10314
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АНАЛІЗ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ НАСІННЯ ЧІА.pdf375.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.