Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10423
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorTkachuk, Nataliia-
dc.contributor.authorТкачук (Смикун), Наталія Василівна-
dc.contributor.authorZelena, L.-
dc.contributor.authorЗелена, Л. Б.-
dc.contributor.authorTkachuk, O.-
dc.contributor.authorТкачук, О.-
dc.contributor.authorNovikov, Ya.-
dc.contributor.authorНовіков, Я. Є.-
dc.date.accessioned2025-01-13T11:58:23Z-
dc.date.available2025-01-13T11:58:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationTkachuk N., Zelena L., Tkachuk O., Novikov Ya. Antibacterial properties of dimethyl sulfoxide against sulfate-reducing bacteria. One World – One Health: I International Scientific and Practical Conference. June 4-5th, 2024, Słupsk, Poland. P. 37-39.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10423-
dc.description.abstractThe aim of this study was to investigate the antibacterial properties of different concentrations of DMSO against sulfate-reducing bacteria using the dilution method. The concentrations of DMSO were 1%, 10%, 25%, 45%, 70% and 100%. DMSO has bactericidal properties against SRB at concentrations >10%. The minimum inhibitory concentration of DMSO for the sulphate-reducing bacteria Desulfovibrio oryzae NUChC SRB1 is >1%. The results obtained should be taken into account when using DMSO as a solvent in studies of the antibacterial properties of compounds against SRB.en_US
dc.publisherOne World – One Health: I International Scientific and Practical Conferenceen_US
dc.subjectantimicrobial propertiesen_US
dc.subjectdimethyl sulfoxideen_US
dc.subjectsulfate-reducing bacteriaen_US
dc.titleAntibacterial properties of dimethyl sulfoxide against sulfate-reducing bacteriaen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antibacterial properties of dimethyl sulfoxide against sulfate-reducing bacteria.pdf569.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.