Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10463
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сиза, Ольга Іллівна | - |
dc.contributor.author | Савченко, Ю. | - |
dc.contributor.author | Зінченко, О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-23T12:06:55Z | - |
dc.date.available | 2025-01-23T12:06:55Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Савченко О.,Сиза О.І., Зінченко Ю. Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба [Електронний ресурс] Технічні науки та технології. 2016. № 1. С. 228-233. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10463 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив цикорію, кави та лимонного соку на біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів.Використання рослинних харчових добавок значно підвищує ферментативну активність хлібопекарських дріжджів:зимазна активність покращується на 24–43 %, а мальтазна – на 24–42 %. Добавки збагачують хлібобулочні вироби вітамінами, макро- і мікроелементами та покращують якісні показники хліба. | en_US |
dc.publisher | Технічні науки та технології | en_US |
dc.subject | дріжджі | en_US |
dc.subject | ферментативна активність | en_US |
dc.subject | біотехнологічні властивості | en_US |
dc.subject | бродіння | en_US |
dc.title | Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
вплив цикорію ,кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба.pdf | 3.5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.