Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10465
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.contributor.authorСавченко, О-
dc.contributor.authorЖурок, І-
dc.contributor.authorДорожинська, М.-
dc.date.accessioned2025-01-23T12:08:31Z-
dc.date.available2025-01-23T12:08:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСиза О.І., Савченко О.,Журок І., Дорожинська М. Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба. Технічні науки та технології. №4. 2017. С. 176-188.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10465-
dc.description.abstractВ статье рассмотрена возможность использования порошков, изготовленных из отходов производства сокови вин – выжимок ягод калины, в технологии производства хлеба пшеничного. Исследован химический состав порошка и его влияние на органолептические и физико-химические показатели качества теста и готовых изделий. Установлено, что введение порошка из выжимок ягод калины в рецептуру хлеба пшеничного позволяет получить высококачественную готовую продукцию с улучшенными структурно-механическими свойствами, повышенной биологической ценностью и увеличенными сроками хранения.en_US
dc.publisherТехнічні науки та технологіїen_US
dc.subjectпорошок из выжимок ягоды калиныen_US
dc.subjectхлеб пшеничныйen_US
dc.subjectфизико-химические и органолептические показатеen_US
dc.titleПорошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хлібаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.