Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10568
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВороніна-Тузовських, Юлія Василівна-
dc.contributor.authorМікуленко, Олександр-
dc.contributor.authorБондар, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorКурмакова, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorПлєшаков, О.-
dc.date.accessioned2025-02-13T15:07:55Z-
dc.date.available2025-02-13T15:07:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВороніна-Тузовських Ю., Мікуленко О., Бондар О., Курмакова І., Плєшаков О. Хімічний склад мацерату на основі бурштину: методи аналізу та результати. Biota. Human. Technology. 2024. №2. P. 171-179.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10568-
dc.description.abstractЗдійснено якісний та кількісний аналіз складу комплексу-мацерату на основі бурштину. Встановлено наявність у комплексі бурштинової кислоти (1,33 % за масою), вітамінів А, Е, К, F, РР, D та групи вітамінів В та мікроелементів (Ca, Mg, K, Fe). Елементний склад свідчить про перспективність використання комплексу у виробництві косметичних та фармацевтичних продуктів за умови додаткових хімічних, біохімічних, доклінічних, клінічних, технологічних та економічних досліджень.en_US
dc.publisherBHT : Biota. Human. Technologyen_US
dc.subjectкомплекс-мацерат на основі бурштинуen_US
dc.subjectхімічний складen_US
dc.subjectбурштинова кислотen_US
dc.subjectвітаміни А, Е, Кen_US
dc.subjectкосметичне виробництвоen_US
dc.subjectфармацевтична сировинаen_US
dc.titleХімічний склад мацерату на основі бурштину: методи аналізу та результатиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:BHT : Biota. Human. Technology

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ХІМІЧНИЙ СКЛАД МАЦЕРАТУ НА ОСНОВІ БУРШТИНУ.pdf770.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.