Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10579
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-02-17T15:08:43Z-
dc.date.available2025-02-17T15:08:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГазука Т.А. Засоби та критерії оцінювання знань майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій у дистанційному навчанні // Технологічна і професійна освіта: проблеми і перспективи / Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції / Глухівський НПУ ім. О. Довженка. Глухів, 2024. С. 43-45.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10579-
dc.description.abstractДистанційне навчання привнесло нові виклики і водночас нові можливості в підході до діагностування рівня знань майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій. Дистанційне навчання вимагає від викладача творчого підходу до організації процесу перевірки знань, але водночас воно надає широкий спектр інструментів та можливостей для ефективного оцінювання студентів. Критерії оцінювання знань майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій можуть бути різними залежно від конкретного курсу, його цілей та завдань.en_US
dc.publisherГлухівen_US
dc.subjectкритерія оцінюванняen_US
dc.subjectмайбутні педагоги професійного навчанняen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.subjectпрофесійна освітаen_US
dc.subjectдистанційне навчанняen_US
dc.titleЗасоби та критерії оцінювання знань майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій у дистанційному навчанніen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Засоби та критерії оцінювання.pdf457.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.