Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10579
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-17T15:08:43Z | - |
dc.date.available | 2025-02-17T15:08:43Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Газука Т.А. Засоби та критерії оцінювання знань майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій у дистанційному навчанні // Технологічна і професійна освіта: проблеми і перспективи / Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції / Глухівський НПУ ім. О. Довженка. Глухів, 2024. С. 43-45. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10579 | - |
dc.description.abstract | Дистанційне навчання привнесло нові виклики і водночас нові можливості в підході до діагностування рівня знань майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій. Дистанційне навчання вимагає від викладача творчого підходу до організації процесу перевірки знань, але водночас воно надає широкий спектр інструментів та можливостей для ефективного оцінювання студентів. Критерії оцінювання знань майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій можуть бути різними залежно від конкретного курсу, його цілей та завдань. | en_US |
dc.publisher | Глухів | en_US |
dc.subject | критерія оцінювання | en_US |
dc.subject | майбутні педагоги професійного навчання | en_US |
dc.subject | харчові технології | en_US |
dc.subject | професійна освіта | en_US |
dc.subject | дистанційне навчання | en_US |
dc.title | Засоби та критерії оцінювання знань майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій у дистанційному навчанні | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука_Засоби та критерії оцінювання.pdf | 457.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.