Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10611
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-02-21T07:11:53Z-
dc.date.available2025-02-21T07:11:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГазука Т. А. Створення навчально-методичних матеріалів для дистанційного навчання студентів з курсу «Товарознавство харчових продуктів» // Проблеми та інновації професійної і технологічної освіти: реалії, досвід, перспективи : матеріали Міжн. наук.-практ. конф. (Чернігів, 2023 р.) Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. С. 34 – 37.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10611-
dc.description.abstractНа сьогоднішній день, дистанційне навчання стало дуже актуальним і важливим аспектом освіти. Події останніх років стали ключовим фактором, який виокремив дистанційне навчання. Університети та інші освітні установи змушені були перейти на дистанційну форму навчання для забезпечення безпеки студентів і педагогічного персоналу. Зростання доступності та якості Інтернету, а також розвиток різноманітних технологій, таких як відеоконференції, платформи для навчання, сприяють зручнішому та ефективнішому проведенню дистанційного навчання. Дистанційне навчання дозволяє студентам мати доступ до різноманітних курсів та програм навчання навіть якщо вони знаходяться далеко від навчального закладу.en_US
dc.publisherПроблеми та інновації професійної і технологічної освіти: реалії, досвід, перспективи : матеріалиen_US
dc.subjectнавчально-методичні матеріалиen_US
dc.subjectдистанційне навчанняen_US
dc.subjectкурс «Товарознавство харчових продуктів»en_US
dc.subjectстудентиen_US
dc.subjectпрофесійна освітаen_US
dc.titleСтворення навчально-методичних матеріалів для дистанційного навчання студентів з курсу «Товарознавство харчових продуктів»en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Створення навчально-методичних.pdf147.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.