Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10612Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
| dc.contributor.author | Хоруженко, Т.А. | - |
| dc.contributor.author | Борисенко, Н.А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-02-21T07:20:17Z | - |
| dc.date.available | 2025-02-21T07:20:17Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Товарознавство харчових продуктів : навч.-метод. реком. до виконання практичних робіт / укладачі: Т. А. Газука, Т. А. Хоруженко, Н.А. Борисенко. Чернігів: НУЧК, 2024. 120 с. | en_US |
| dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10612 | - |
| dc.description.abstract | Навчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. До навчально-методичного посібника входять теоретичні засади основ товарознавства харчових продуктів та рекомендовані практичні роботи до даного курсу. | en_US |
| dc.publisher | Чернігів: НУЧК | en_US |
| dc.subject | дистанційне навчання | en_US |
| dc.subject | товарознавство харчових продуктів | en_US |
| dc.subject | практичні роботи | en_US |
| dc.subject | професійна освіта (Харчові технології) | en_US |
| dc.subject | методичні рекомендації | en_US |
| dc.title | Товарознавство харчових продуктів | en_US |
| dc.type | Book | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Газука_Товарознавство харчових продуктів.pdf | 1,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.