Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10616
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-02-21T08:40:56Z-
dc.date.available2025-02-21T08:40:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГазука Т. А. Моделювання змісту дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" для майбутніх педагогів професійного навчання // Проблеми та інновації професійної і технологічної освіти: реалії, досвід, перспективи: матеріали ІІ Міжн. наук.-практ. конф. (Чернігів, 2024 р.) Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2024. С.32-36.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10616-
dc.description.abstractМоделювання змісту дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» є актуальним і необхідним кроком для підготовки майбутніх педагогів професійного навчання, оскільки це одна з важливих дисциплін, яка формує професійні компетентності, сприяє адаптації до сучасних вимог виробництва та підвищенню якості викладання на освітніх програмах і складає важливий етап проєктування навчальної діяльності загалом. Вивчення навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» створює основу для розуміння студентами принципів і механізмів роботи харчових підприємств, а також для розвитку навичок інженерного мислення та аналітичного підходу до вирішення виробничих завдань.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченкаen_US
dc.subjectмайбутні педагогиen_US
dc.subjectпрофесійне навчанняen_US
dc.subjectдисципліна «Процеси та апарати харчових виробництв"en_US
dc.subjectінженерне мисленняen_US
dc.subjectхарчові підприємстваen_US
dc.titleМоделювання змісту дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" для майбутніх педагогів професійного навчанняen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Моделювання змісту.pdf156.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.