Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10657
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВдовенко, Олена Іванівна-
dc.date.accessioned2025-03-03T09:30:07Z-
dc.date.available2025-03-03T09:30:07Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationВдовенко О. І. Харчові технології: навчально-методичний посібник до практичних та самостійних робіт студентів. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 100 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10657-
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник підготовлений відповідно до навчальної програми дисципліни. В посібнику викладено теоретичні та методичні питання з харчових технологій. У навчально-методичному посібнику представлено тексти практичних робіт з харчових технологій. У ньому викладено основні теоретичні відомості та методичні вказівки, необхідні для виконання практичних робіт. Кожна практична робота містить мету та порядок виконання, перелік необхідного обладнання й інвентарю, а також контрольні запитання, за допомогою яких визначається рівень засвоєння отриманих знань. Матеріал посібника призначений для студентів, які навчаються в закладах вищої освіти ІІІ–ІV рівня акредитації, для поглиблення знань з харчових технологій, а також для фахівців, що працюють в галузі професійної освіти.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченкаen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.subjectпрактичні роботиen_US
dc.subjectобладнання й інвентарen_US
dc.subjectпрофесійна освітаen_US
dc.titleХарчові технологіїen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вдовенко_Харчові технології.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.