Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10657
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вдовенко, Олена Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-03T09:30:07Z | - |
dc.date.available | 2025-03-03T09:30:07Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Вдовенко О. І. Харчові технології: навчально-методичний посібник до практичних та самостійних робіт студентів. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 100 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10657 | - |
dc.description.abstract | Навчально-методичний посібник підготовлений відповідно до навчальної програми дисципліни. В посібнику викладено теоретичні та методичні питання з харчових технологій. У навчально-методичному посібнику представлено тексти практичних робіт з харчових технологій. У ньому викладено основні теоретичні відомості та методичні вказівки, необхідні для виконання практичних робіт. Кожна практична робота містить мету та порядок виконання, перелік необхідного обладнання й інвентарю, а також контрольні запитання, за допомогою яких визначається рівень засвоєння отриманих знань. Матеріал посібника призначений для студентів, які навчаються в закладах вищої освіти ІІІ–ІV рівня акредитації, для поглиблення знань з харчових технологій, а також для фахівців, що працюють в галузі професійної освіти. | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка | en_US |
dc.subject | харчові технології | en_US |
dc.subject | практичні роботи | en_US |
dc.subject | обладнання й інвентар | en_US |
dc.subject | професійна освіта | en_US |
dc.title | Харчові технології | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вдовенко_Харчові технології.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.