Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10769
Назва: Визначення впливу вмісту вологи на кількість органічних та неорганічних компонентів та мікробіологічної чистоти в сухому зразку бурштинової пудриабразиву при нормальних та суттєво порушених умовах зберігання
Автори: Вороніна-Тузовських, Юлія Василівна
Янченко, Віктор Олексійович
Плєшаков, О. А.
Усов, А. М.
Савоста, І. О.
Ключові слова: бурштин
пудра-абразив
вологість
сухий залишок
зберігання
мікробіологічна чистота
Дата публікації: 2023
Видавництво: Proceedings of the 3rd International Scientific and Practical Conference «Modern Directions and Movements in Science»
Бібліографічний опис: Вороніна-Тузовських Ю. В., Янченко В. О., Плєшаков О. А., Усов А. М., Савоста І. О. Визначення впливу вмісту вологи на кількість органічних та неорганічних компонентів та мікробіологічної чистоти в сухому зразку бурштинової пудриабразиву при нормальних та суттєво порушених умовах зберігання. Proceedings of the 3rd International Scientific and Practical Conference «Modern Directions and Movements in Science» (October 26-28, 2023). Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg. 2023. № 176. P. 167-173.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто вплив вмісту вологи на кількісну частину органічних та неорганічних складових. Наведена порівняльна характеристика показників в масовій частці сухого залишку бурштинової пудри-абразиву, за умов належного зберігання та при суттєвому їх порушенні. Проведені дослідження мікробіологічної чистоти з урахуванням дотримання умов зберігання, а також при критичних умовах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10769
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Визначення впливу вмісту вологи на кількість органічних.pdf504,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.