Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10899
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
dc.contributor.author | Білобородько, Анастасія | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-07T07:23:33Z | - |
dc.date.available | 2025-05-07T07:23:33Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Лапицька Н., Білобородько А. Розробка технології шотів з використанням продуктів сокового виробництва. Biota. Human. Technology. 2024. №3. С. 160-169. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10899 | - |
dc.description.abstract | В роботі розглянуто можливість використання вичавок із дикорослих ягід для виробництва настоянок, що будуть використовуватися у рецептурі шотів. Встановлено актуальність розширення асортименту напоїв у барах та ресторанах. Доведено, що використання побічних продуктів сокового виробництва – вичавок, буде рентабельним, оскільки в закладах ресторанного господарства часто замовляють фреші, при виробництві яких накопичується значна кількість побічних продуктів. Крім того, вичавки значною мірою накопичуються і на сокових підприємствах, що знизить ризики нестачі сировини. | en_US |
dc.publisher | BHT : Biota. Human. Technology | en_US |
dc.subject | змішані напої | en_US |
dc.subject | журавлина | en_US |
dc.subject | обліпиха | en_US |
dc.subject | вичавки | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.title | Розробка технології шотів з використанням продуктів сокового виробництва | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | BHT : Biota. Human. Technology |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лапицька_Розробка технології шотів.pdf | 735,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.