Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10899
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.contributor.authorБілобородько, Анастасія-
dc.date.accessioned2025-05-07T07:23:33Z-
dc.date.available2025-05-07T07:23:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛапицька Н., Білобородько А. Розробка технології шотів з використанням продуктів сокового виробництва. Biota. Human. Technology. 2024. №3. С. 160-169.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10899-
dc.description.abstractВ роботі розглянуто можливість використання вичавок із дикорослих ягід для виробництва настоянок, що будуть використовуватися у рецептурі шотів. Встановлено актуальність розширення асортименту напоїв у барах та ресторанах. Доведено, що використання побічних продуктів сокового виробництва – вичавок, буде рентабельним, оскільки в закладах ресторанного господарства часто замовляють фреші, при виробництві яких накопичується значна кількість побічних продуктів. Крім того, вичавки значною мірою накопичуються і на сокових підприємствах, що знизить ризики нестачі сировини.en_US
dc.publisherBHT : Biota. Human. Technologyen_US
dc.subjectзмішані напоїen_US
dc.subjectжуравлинаen_US
dc.subjectобліпихаen_US
dc.subjectвичавкиen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.titleРозробка технології шотів з використанням продуктів сокового виробництваen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:BHT : Biota. Human. Technology

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лапицька_Розробка технології шотів.pdf735,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.