Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10957
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКазновецький, Олексій Любомирович-
dc.date.accessioned2025-05-19T12:41:26Z-
dc.date.available2025-05-19T12:41:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКазновецький О. Л. Особистісні чинники прокрастинації у фахівців ІТ-сфери : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «бакалавр», студента 4 курсу, 41 групи, спец. 053 «Психологія» / керівник: к. псих. н., доцент І.М. Ющенко / Навчально-науковий інститут психології та соціальної роботи; Кафедра загальної, вікової та соціальної психології імені М. А. Скока. Чернігів, 2024. 59 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10957-
dc.description.abstractВивчення такого психологічного феномена, як прокрастинація, на сьогодні набуває усе більшої актуальності з кількох важливих причин. Першою з них є значна його поширеність: дослідження показують, що до 20% дорослих людей є хронічними прокрастинаторами, а серед, наприклад, студентів цей показник може сягати майже 70%. Друга причина полягає в тому, що прокрастинація негативно впливає на продуктивність та ефективність як у навчальних, так і в професійних середовищах, призводячи до затримок у виконанні завдань, зниження якості роботи та збільшення стресу. Третя причина активного наукового інтересу до даного феномену криється в тому, що прокрастинація часто пов’язується з негативними психологічними наслідками – підвищеним рівнем стресу, тривоги та депресії, що впливає на стан психічного здоров’я людини.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectпрокрастинаціяen_US
dc.subjectфахівці ITen_US
dc.subjectпрокрастинуюча поведінкаen_US
dc.subjectстан психічного здоров’яen_US
dc.titleОсобистісні чинники прокрастинації у фахівців ІТ-сфериen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 053 Психологія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Казновецький_Особистісні чинники.pdf737,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.