Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1128
Назва: Основи психогігієни
Автори: Шлімакова, Ірина Іванівна
Ключові слова: психогігієна
Дата публікації: 2012
Видавництво: Шлімакова І. І. Основи психогігієни: метод. реком. до вивчення спецкурсу для студентів 3-го курсу спеціальності "Психологія". Чернігів: ЧНПУ ім. Т.Г. Шевченка, 2012. 84 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації підготовлені відповідно до навчальної програми спецкурсу "Основи психогігієни", який передбачено тематикою спецкурсів кафедри екологічної психології та психічного здоров’я. У методичній розробці наведено загальні дані про зміст лекційних і семінарських занять, методичні вказівки щодо їх теоретичного опрацювання, питання для самоконтролю. Представлено методики та практичні вправи для самостійної роботи різних рівнів складності, що дозволяє поглибити теоретичні знання студентів, засвоїти практичні прийоми та навички. Навчально-методичне видання передбачає можливість вибору індивідуальних завдань, які сприяють реалізації творчих можливостей майбутніх психологів. Подано теми рефератів, методичні рекомендації щодо їх підготовки, наведено форми проведення поточного та підсумкового контролю. Рекомендації адресовані студентам 3-го курсу спеціальності "Психологія", а також широкому загалу студентської молоді, яка цікавиться проблемами збереження і зміцнення психічного здоров’я особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1128
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (ппф)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Основи психогігієни.pdf1.68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.