Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1142
Назва: Екологічна психологія
Автори: Скребець, Василь Олексійович
Шлімакова, Ірина Іванівна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Скребець В.О. Шлімакова І.І. Екологічна психологія : підручник / . К. : Видавничий дім «Слово», 2014. 456 с.
Короткий огляд (реферат): Підручник вперше в Україні презентує сучасні наукові знання нової прикладної галузі психології – екологічної психології. Розкриваються методологічні основи, базові поняття, феноменологія і зміст, форми прояву екопсихологічних явищ у теоретичному плані, обговорюються основні положення в організації практичних і семінарських занять у вищій школі та науково-дослідницькій роботі студентів. Відповідно з цим підручник структурований: теоретичні основи екологічної психології, екопсихологічний практикум, екопсихологічний діагностичний інструментарій. Якщо врахувати, що кожна тема з основ екологічної психології закінчується тестовим блоком перевірки засвоєних знань, а частина екопсихологічного практикуму ретельно задає аудиторну, позааудиторну самостійну роботу студента з навчальним матеріалом, то підручник в цілому можна використовувати як у навчальному процесі денної форми, так і в індивідуальному, екстернатному чи дистанційному навчанні. Для студентів вищих навчальних закладів психологічних і непсихологічних спеціальностей, усіх, хто цікавиться проблемами екологічної психології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1142
ISBN: 978-966-194-180-8
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (ппф)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Екологічна психологія.pdf8.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.