Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11581
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorПлуток, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2025-10-10T12:21:07Z-
dc.date.available2025-10-10T12:21:07Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМетоди контролю харчових виробництв : навчально методичні рекомендації до виконання практичних робіт / укладачі: Т. А. Газука, О. В. Плуток. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 64 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11581-
dc.description.abstractНавчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Навчально-методичні рекомендації представлені теоретичним обґрунтуванням практичного використання сучасних методів контролю якості харчової сировини і готової продукції та описом виконання практичних робіт на їх основі.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectконтрольen_US
dc.subjectхарчове виробництвоen_US
dc.subjectпрактичні роботиen_US
dc.subjectхарчова сировинаen_US
dc.subjectготова продукціяen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.titleМетоди контролю харчових виробництвen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Методи контролю харчових виробництв.pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.