Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11581
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Газука, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Плуток, Олена Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-10T12:21:07Z | - |
dc.date.available | 2025-10-10T12:21:07Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Методи контролю харчових виробництв : навчально методичні рекомендації до виконання практичних робіт / укладачі: Т. А. Газука, О. В. Плуток. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 64 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11581 | - |
dc.description.abstract | Навчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Навчально-методичні рекомендації представлені теоретичним обґрунтуванням практичного використання сучасних методів контролю якості харчової сировини і готової продукції та описом виконання практичних робіт на їх основі. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | контроль | en_US |
dc.subject | харчове виробництво | en_US |
dc.subject | практичні роботи | en_US |
dc.subject | харчова сировина | en_US |
dc.subject | готова продукція | en_US |
dc.subject | харчові технології | en_US |
dc.title | Методи контролю харчових виробництв | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука_Методи контролю харчових виробництв.pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.