Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11582
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГазука, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorПлуток, Олена Вікторівна-
dc.date.accessioned2025-10-10T12:27:16Z-
dc.date.available2025-10-10T12:27:16Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТехнології у харчовій галузі : навчально-методичні рекомендації до виконання практичних робіт / укладачі: Т. А. Газука, О. В. Плуток. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 128 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11582-
dc.description.abstractНавчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)» другого (магістерського) рівня вищої освіти. До навчально-методичного посібника входять рекомендовані практичні роботи у змісті яких відображено теоретичні основи технологічних розрахунків виробництва продуктів харчування, надано методичні рекомендації до практичних занять з даного предмету.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.subjectпрактичні роботиen_US
dc.subjectпродукти харчуванняen_US
dc.titleТехнології у харчовій галузіen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Технології у харчовій галузі.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.