Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11675
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПригодій, Алла Володимирівна-
dc.contributor.authorПолуян, Анастасія Юріївна-
dc.date.accessioned2025-11-02T11:16:37Z-
dc.date.available2025-11-02T11:16:37Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПригодій А.В., Полуян А.Ю. Активізація пізнавальної діяльності учнів як основа розвитку професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій // Підготовка майстра виробничого навчання, викладача професійного навчання до впровадження в освітній процес інноваційних технологій : матеріали VІ Всеукраїнського науково-методичного семінару (4 листопада 2022 р.) / Глухівський НПУ ім. О. Довженка. Глухів, 2022. С. 228-230.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11675-
dc.description.abstractСьогодні суспільство висуває високі вимоги до якості підготовки майбутніх спеціалістів. Реалізувати себе в майбутній професійній діяльності в сучасних досить складних умовах може фахівець, який володіє професійними знаннями, вміннями, навичками, професійно важливими якостями особистості, а також розвиненим духовно-творчим потенціалом. Становлення такої особистості майбутнього спеціаліста – завдання професійної підготовки у закладах професійно-технічної освіти.en_US
dc.publisherПідготовка майстра виробничого навчання, викладача професійного навчання до впровадження в освітній процес інноваційних технологій : матеріалиen_US
dc.subjectпізнавальна діяльністьen_US
dc.subjectучніen_US
dc.subjectпрофесійна компетентністьen_US
dc.subjectхарчові технологіїen_US
dc.subjectзаклад професійно-технічної освітиen_US
dc.titleАктивізація пізнавальної діяльності учнів як основа розвитку професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологійen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пригодій_Активізація пізнавальної діяльності учнів.pdf188,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.