Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11675Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Пригодій, Алла Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Полуян, Анастасія Юріївна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-02T11:16:37Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-02T11:16:37Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Пригодій А.В., Полуян А.Ю. Активізація пізнавальної діяльності учнів як основа розвитку професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій // Підготовка майстра виробничого навчання, викладача професійного навчання до впровадження в освітній процес інноваційних технологій : матеріали VІ Всеукраїнського науково-методичного семінару (4 листопада 2022 р.) / Глухівський НПУ ім. О. Довженка. Глухів, 2022. С. 228-230. | en_US |
| dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11675 | - |
| dc.description.abstract | Сьогодні суспільство висуває високі вимоги до якості підготовки майбутніх спеціалістів. Реалізувати себе в майбутній професійній діяльності в сучасних досить складних умовах може фахівець, який володіє професійними знаннями, вміннями, навичками, професійно важливими якостями особистості, а також розвиненим духовно-творчим потенціалом. Становлення такої особистості майбутнього спеціаліста – завдання професійної підготовки у закладах професійно-технічної освіти. | en_US |
| dc.publisher | Підготовка майстра виробничого навчання, викладача професійного навчання до впровадження в освітній процес інноваційних технологій : матеріали | en_US |
| dc.subject | пізнавальна діяльність | en_US |
| dc.subject | учні | en_US |
| dc.subject | професійна компетентність | en_US |
| dc.subject | харчові технології | en_US |
| dc.subject | заклад професійно-технічної освіти | en_US |
| dc.title | Активізація пізнавальної діяльності учнів як основа розвитку професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Пригодій_Активізація пізнавальної діяльності учнів.pdf | 188,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.