Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11695| Назва: | Методичні рекомендації щодо удосконалення підготовки конкурентоспроможного на ринку праці випускника ЗПТО у галузі харчових технологій |
| Автори: | Нечипоренко, Світлана Григорівна Пригодій, Алла Володимирівна |
| Ключові слова: | конкуренція випускника ЗПТО харчові технології ринок праці |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Дизайн-освіта у професійній підготовці майбутніх фахівців : матеріали |
| Бібліографічний опис: | Нечипоренко С., Пригодій А. Методичні рекомендації щодо удосконалення підготовки конкурентоспроможного на ринку праці випускника ЗПТО у галузі харчових технологій // Дизайн-освіта у професійній підготовці майбутніх фахівців : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, (Полтава, 2023 р.) Полтава : ПНПУ імені В.Г. Короленка, 2023. С. 76-81. |
| Короткий огляд (реферат): | Як показує досвід багатьох науковців «конкуренція є головним координуючим, мотивуючим та організаційним механізмом ринкової економіки». Притаманна конкуренція й сфері соціально-трудових відносин і виникає на ринку праці між роботодавцями, що змагаються за залучення необхідного їм фахівця, та між самими фахівцями за отримання робочого місця. Отже, конкурентоспроможність фахівця стає важливим об’єктом вивчення як економічних, так і педагогічних наук. Мета статті - висвітлення рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможності випускників ЗПТО у галузі харчових технологій на ринку праці. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11695 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Пригодій_Мет. рек. щодо удосконалення підготовки конкурентоспроможного.pdf | 151,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.