Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11696
Назва: Українська національна кухня як культурно-історичний феномен
Автори: Мінько, Наталія Петрівна
Ключові слова: українська національна кухня
національні страви
хліб
коровай
борщ
культурна спадщина
національна ідентичність
Дата публікації: 2022
Видавництво: Перспективи модернізації підготовки майбутніх фахівців технологічної, професійної та культурологічної освіти [Електронний ресурс] : матеріали Всеукр. конф.
Бібліографічний опис: Мінько Н. П. (2022) Українська національна кухня як культурно-історичний феномен. Перспективи модернізації підготовки майбутніх фахівців технологічної, професійної та культурологічної освіти [Електронний ресурс] : матеріали Всеукр. конф. (Полтава, 2022 р.) / уклад. Є.В. Кулик, І.В. Савенко ; Полтав. нац. пед. ун-т імені В.Г. Короленка, каф. основ виробництва та дизайну. Полтава : ПНПУ імені В.Г. Короленка. С. 52-58.
Короткий огляд (реферат): В статті проводиться аналіз українських національних страв, традицій та звичаїв їх споживання. Розглядаються особливості приготування та споживання хліба, короваю, борщу та вареників. Визначається важливість дослідження культурних традицій українського народу та збереження його національної ідентичності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11696
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Українська національна кухня як культурно-історичний феномен.pdf461,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.