Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11768
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorTkaczenko, H.-
dc.contributor.authorLukash, Oleksandr-
dc.contributor.authorYakovenko, Oleksandr-
dc.contributor.authorOpryshko, M.-
dc.contributor.authorMaryniuk, M.-
dc.contributor.authorGyrenko, O.-
dc.contributor.authorBuyun, L.-
dc.contributor.authorKurhaluk, N.-
dc.contributor.authorЛукаш, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorЯковенко, Олександр Іванович-
dc.date.accessioned2025-11-11T18:53:36Z-
dc.date.available2025-11-11T18:53:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationTkaczenko H., Lukash O., Yakovenko O., Opryshko M., Maryniuk M., Gyrenko O., Buyun L., Kurhaluk N. (2024). Evaluation of the in vitro antibacterial activity of natural multifloral honeys against selected gram-positive and gram-negative bacterial strains // Agrobiodiversity for Improving Nutrition, Health and Life Quality, 2024 Vol. 8, no. 2. P. 170–179. DOI: https://doi.org/10.15414/ainhlq.2024.0019en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11768-
dc.description.abstractThe increasing emergence of antibiotic-resistant bacteria has raised concerns about the effectiveness of conventional antimicrobial therapies, prompting the search for alternative treatments. Honey, especially multifloral honey, has gained attention for its potential antibacterial properties. This study aimed to evaluate the in vitro antibacterial activity of different natural multifloral honeys against selected Gram-positive and Gram-negative bacterial strains.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherAgrobiodiversity for Improving Nutrition, Health and Life Qualityen_US
dc.subjectantibacterial activityen_US
dc.subjectmultifloral honeyen_US
dc.subjectin vitroen_US
dc.subjectgram-positive bacteriaen_US
dc.subjectgram-negative bacteriaen_US
dc.subjectantimicrobial resistanceen_US
dc.subjectKirby-Bauer disc diffusion techniqueen_US
dc.titleEvaluation of the in Vitro Antibacterial Activity of Natural kinds of Multi-floral Honey Against Selected Gram-Positive and Gram-Negative Bacterial Strainsen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakovenko_Evaluation of the in Vitro Antibacterial Activity.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.