Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11799Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-14T15:33:24Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-14T15:33:24Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Лапицька Н. В. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з курсу «Готельно-ресторанна справа й технологія продуктів ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. Лапицька Н. В.. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка. 2025. 78 с. | en_US |
| dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11799 | - |
| dc.description.abstract | У методичних рекомендаціях подано перелік тем для самостійного опрацювання, визначено їхню мету, завдання, методичні вказівки щодо виконання, форму звіту та критерії оцінювання. Матеріали допомагають студентам самостійно опановувати теоретичні знання та практичні навички з організації діяльності підприємств ресторанного і готельного господарства, формують компетентності з планування, аналізу й оптимізації технологічних процесів у сфері гостинності. Методичні рекомендації можуть бути використані студентами, викладачами, керівниками практик та фахівцями галузі при організації навчального процесу і самостійної роботи. | en_US |
| dc.publisher | Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка | en_US |
| dc.subject | методичні вказівки | en_US |
| dc.subject | самостійна робота студентів | en_US |
| dc.subject | «Готельноресторанна справа й технологія продуктів ресторанного господарства» | en_US |
| dc.title | Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з курсу «Готельноресторанна справа й технологія продуктів ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа | en_US |
| dc.type | Book | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні рекоменд для СР студентів ГРС й технологія продуктів ресторанного господарства.pdf | 797,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.