Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11799
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2025-11-14T15:33:24Z-
dc.date.available2025-11-14T15:33:24Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛапицька Н. В. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з курсу «Готельно-ресторанна справа й технологія продуктів ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. Лапицька Н. В.. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка. 2025. 78 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11799-
dc.description.abstractУ методичних рекомендаціях подано перелік тем для самостійного опрацювання, визначено їхню мету, завдання, методичні вказівки щодо виконання, форму звіту та критерії оцінювання. Матеріали допомагають студентам самостійно опановувати теоретичні знання та практичні навички з організації діяльності підприємств ресторанного і готельного господарства, формують компетентності з планування, аналізу й оптимізації технологічних процесів у сфері гостинності. Методичні рекомендації можуть бути використані студентами, викладачами, керівниками практик та фахівцями галузі при організації навчального процесу і самостійної роботи.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченкаen_US
dc.subjectметодичні вказівкиen_US
dc.subjectсамостійна робота студентівen_US
dc.subject«Готельноресторанна справа й технологія продуктів ресторанного господарства»en_US
dc.titleМетодичні вказівки до самостійної роботи студентів з курсу «Готельноресторанна справа й технологія продуктів ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.