Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11800
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2025-11-14T15:52:16Z-
dc.date.available2025-11-14T15:52:16Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛапицька Н. В. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Вступ до спеціальності» для студентів спеціальності J 2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / уклад. Лапицька Н. В.. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка. 2025. 32 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11800-
dc.description.abstractДисципліна Вступ до спеціальності входить до переліку основних дисциплін ОПП Готельно-ресторанна справа. Ця дисципліна є профільною, формує уявлення здобувачів вищої освіти про майбутню професію. В ході виконання практичних робіт здобувачі вищої освіти краще засвоюють теоретичний матеріал, набувають навиків критичного мислення, вчяться формувати ідеї та представляти їх широкому загалу, комунікувати між собою, вирішувати проблемні питання. Набуті практичні навички в ході виконання зібраних у цих рекомендаціях робіт, дозволять студентам легше сприймати більш поглиблену професійну інформацію у подальшому навчанні. Перед виконанням практичної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт таким чином, як це вказано у роботі.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченкаen_US
dc.subjectметодичні вказівкиen_US
dc.subjectпрактична роботаen_US
dc.subjectстудентиen_US
dc.subject«Вступ до спеціальності»en_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Вступ до спеціальності» для студентів спеціальності J 2 Готельно-ресторанна справа та кейтерингen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації Вступ до спеціальності ГРС.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.