Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11800Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-14T15:52:16Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-14T15:52:16Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Лапицька Н. В. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Вступ до спеціальності» для студентів спеціальності J 2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / уклад. Лапицька Н. В.. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка. 2025. 32 с. | en_US |
| dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11800 | - |
| dc.description.abstract | Дисципліна Вступ до спеціальності входить до переліку основних дисциплін ОПП Готельно-ресторанна справа. Ця дисципліна є профільною, формує уявлення здобувачів вищої освіти про майбутню професію. В ході виконання практичних робіт здобувачі вищої освіти краще засвоюють теоретичний матеріал, набувають навиків критичного мислення, вчяться формувати ідеї та представляти їх широкому загалу, комунікувати між собою, вирішувати проблемні питання. Набуті практичні навички в ході виконання зібраних у цих рекомендаціях робіт, дозволять студентам легше сприймати більш поглиблену професійну інформацію у подальшому навчанні. Перед виконанням практичної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт таким чином, як це вказано у роботі. | en_US |
| dc.publisher | Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка | en_US |
| dc.subject | методичні вказівки | en_US |
| dc.subject | практична робота | en_US |
| dc.subject | студенти | en_US |
| dc.subject | «Вступ до спеціальності» | en_US |
| dc.title | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Вступ до спеціальності» для студентів спеціальності J 2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг | en_US |
| dc.type | Book | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні рекомендації Вступ до спеціальності ГРС.pdf | 1,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.