Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11802
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2025-11-14T16:06:06Z-
dc.date.available2025-11-14T16:06:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛапицька Н. В. Готельно-ресторанна справа (розділ: Ресторанна справа). Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / укладачі: Лапицька Н.В.. Чернігів : НУЧК. 2025. 19 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11802-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою методичних рекомендацій є набуття студентами навичок розробки нових страв і продуктів, пошуку постачальників сировини та оцінки конкурентоспроможності закладу харчування на ринку індустрії гостинності, самостійного користування спеціальною літературою, довідниками, каталогами, а також оформлення та складання меню, технологічних карт та схем виробництва продукту. В методичних рекомендаціях вказана мета, обсяг, зміст курсової роботи, вимоги до оформлення роботи і її захисту.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧКen_US
dc.subjectГотельно-ресторанна справаen_US
dc.subjectРесторанна справаen_US
dc.subjectметодичні рекомендаціїen_US
dc.subjectкурсова роботаen_US
dc.subjectстудентиen_US
dc.titleГотельно-ресторанна справа (розділ: Ресторанна справа)en_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації до виконання КР Ресторанна справа.pdf575,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.