Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11895
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиза, Ольга Іллівна-
dc.contributor.authorСавченко, Олеся Миколаївна-
dc.date.accessioned2025-11-26T10:45:01Z-
dc.date.available2025-11-26T10:45:01Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технології виробництв органічної продукції» для студентів спеціальності 181 Харчові технології / уклад. О. І. Сиза, О. М. Савченко. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 121 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11895-
dc.description.abstractТехнології виробництв органічної продукції є нормативною навчальною дисципліною. Завдання вивчення дисципліни: знати теоретичні основи виробництва харчових органічних продуктів, сучасні тенденції і перспективи розвитку індустрії виробництва органічної продукції, існуючу нормативну документацію щодо харчової екопродукції, стан довкілля та основні чинники, що впливають на виробництво органічної продукції, екологічні принципи виробництва продукції тваринництва та рослинництва. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до проведення математичної обробки результатів експерименту. Для більш глибокого розуміння курсу перед описом кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченкаen_US
dc.subjectорганічне виробництвоen_US
dc.subjectбезпечність продуктів харчуванняen_US
dc.subjectекологічний стан довкілляen_US
dc.subjectаналіз водиen_US
dc.subjectаналіз грунтівen_US
dc.subjectаналіз харчових продуктівen_US
dc.subjectоздоровчі продуктиen_US
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технології виробництв органічної продукції» для студентів спеціальності 181 Харчові технологіїen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод . вказівки Технології виробництв органічної продукції.pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.