Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1275
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБібчук, Катерина В’ячеславівна-
dc.contributor.authorЖиденко, Алла Олександрівна-
dc.date.accessioned2020-03-27T10:22:12Z-
dc.date.available2020-03-27T10:22:12Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБібчук К. В., Жиденко А. О. Зміни вмісту вільних амінокислот у печінці коропа в умовах забруднення водного середовища гербіцидами. Тези доп. VІІІ Міжнар. наук. конф. «Психофізіологічні та вісцеральні функції в нормі і патології», присвяченої 175-річчю кафедри фізіології та анатомії Київського національного університету імені Т. Г. Шевченка (Київ, 17–20 жовтня 2017 р.). Київ : ТОВ РА «АМТ», 2017. С. 21–22.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1275-
dc.description.abstractВ умовах інтенсифікації сільського господарства збільшується накопичення в грунтах, воді та гідробіонтах залишкових кількостей гербіцидів. Механізми адаптації риб до їх дії засновані на здатності організму змінювати не тільки функції окремих органів, але й метаболічні процеси в тканинах.en_US
dc.subjectкоропen_US
dc.subjectзабруднення водного середовищаen_US
dc.subjectадаптація рибen_US
dc.subjectгербіцидиen_US
dc.titleЗміни вмісту вільних амінокислот у печінці коропа в умовах забруднення водного середовища гербіцидамиen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.