Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1275
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бібчук, Катерина В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Жиденко, Алла Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-27T10:22:12Z | - |
dc.date.available | 2020-03-27T10:22:12Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Бібчук К. В., Жиденко А. О. Зміни вмісту вільних амінокислот у печінці коропа в умовах забруднення водного середовища гербіцидами. Тези доп. VІІІ Міжнар. наук. конф. «Психофізіологічні та вісцеральні функції в нормі і патології», присвяченої 175-річчю кафедри фізіології та анатомії Київського національного університету імені Т. Г. Шевченка (Київ, 17–20 жовтня 2017 р.). Київ : ТОВ РА «АМТ», 2017. С. 21–22. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1275 | - |
dc.description.abstract | В умовах інтенсифікації сільського господарства збільшується накопичення в грунтах, воді та гідробіонтах залишкових кількостей гербіцидів. Механізми адаптації риб до їх дії засновані на здатності організму змінювати не тільки функції окремих органів, але й метаболічні процеси в тканинах. | en_US |
dc.subject | короп | en_US |
dc.subject | забруднення водного середовища | en_US |
dc.subject | адаптація риб | en_US |
dc.subject | гербіциди | en_US |
dc.title | Зміни вмісту вільних амінокислот у печінці коропа в умовах забруднення водного середовища гербіцидами | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зміни вмісту вільних амінокислот у печінці коропа в умовах забруднення водного середовища гербіцидами.pdf | 887.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.