Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1923
Назва: Феномен “Щастя на брехні” у п’єсі В. Винниченка “Брехня”
Автори: Сазонова, Олена Володимирівна
Ключові слова: культурний простір
дискурс жіночого
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Сазонова О. (Кривуляк О. В.) Феномен “Щастя на брехні” у п’єсі В. Винниченка “Брехня”. Актуальні проблеми слов’янської філології Серія: Лінгвістика і Літературознавство. Міжвузівський збірник наукових статей. 2013. Випуск XXVII. Ч. І. 336 – 344.
Короткий огляд (реферат): Офіційний дискурс жіночого в українському суспільстві традиційно зводиться до поняття материнства, дитинства, сімейних справ. У загальнолюдському культурному просторі на основі християнської етико-естетичної парадигми вибудовуються нові, універсальні імперативи буття, створюється духовна картина сучасності, моделюються у літературі та простежуються в історико-культурному та соціальному житті людства ті чи інші типові моральні біблійні настанови, переосмислюються причини їх виникнення та їх місце на аксіологічній шкалі. Тому тема розвідки є актуальною і цікавою, бо дає можливість постежити за поєднанням різним філософських позицій, естетичних систем та категорій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1923
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Феномен “Щастя на брехні” у п’єсі В. Винниченка “Брехня”.pdf1.28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.