Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2039
Назва: Особливості методичної взаємодії викладачів ВНЗ із студентами-представниками покоління Y
Автори: Ляховець, Лариса Олексіївна
Ключові слова: покоління Y
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Ляховець Л.О. Особливості методичної взаємодії викладачів ВНЗ із студентами-представниками покоління Y. Нове та традиційне у дослідженнях сучасних представників психологічних та педагогічних наук : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 24-25 берез. 2017 р. Львів: ГО “Львівська педагогічна спільнота”, 2017. С. 35-39.
Короткий огляд (реферат): Освітні документи України зазначають, що мета вищої освіти і виховання XXI ст. полягає в розвитку професійно компетентного, ініціативного, творчого громадянина, наділеного почуттям обов’язку та відповідальності перед суспільством, здатного швидко адаптуватися до сучасного інформаційного суспільства. Підготовка інтелектуального, здатного до самоосвіти і саморозвитку спеціаліста, неможлива без врахування його індивідуальних особливостей. Наразі викладачі організовують навчально-виховний процес длястудентів-представників покоління Y, світорозуміння і світосприйняття яких все більше дистанціюється від світогляду професорсько -викладацького складу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2039
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.