Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2045
Назва: Особливості взаємозв’язку механізмів захисту і копінг-стратегій з рівнем прокрастинації у студентів
Автори: Ляховець, Лариса Олексіївна
Ключові слова: захист
копінг-стратегія
прокастинація
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Ляховець Л.О. Особливості взаємозв’язку механізмів захисту і копінг-стратегій з рівнем прокрастинації у студентів / [тези Міжнародної науково-практичної конференції “Теоретичні та практичні аспекти розвитку сучасної педагогіки та психології” (21-22 червня 2019 р., м. Львів)]. Львів: ГО “Львівська педагогічна спільнота”, 2019. С. 21-25.
Короткий огляд (реферат): На сучасному етапі розвитку суспільства все більш запитаними стають дослідження, присвячені вивченню факторів, що сприяють чи, навпаки, перешкоджають становленню особистого та професійного успіху людини. Особливу увагу дослідників привертають явища, що гальмують мотивацію досягнень, руйнують віру у власний успіх, обмежують вибір адекватних поведінкових сценаріїв, – до них можна віднести й прокрастинацію (відкладання справ “на потім”). Кожен хоча б раз у житті відмовлявся від швидких дій і відкладала їх, особливо, коли це відбувалося під тиском обставин або ж виникали сумніви щодо важливості і корисності задуманого.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2045
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.