Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2051
Назва: Педагогічна практика з Українознавства
Автори: Юда, Лариса Анатоліївна
Ключові слова: інтегративний курс "Українознавство"
педагогічна практика
Українознавство
Дата публікації: 2011
Видавництво: НУЧК імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Юда Л. А. Педагогічна практика з Українознавства: навчально-методичний посібник. Чернігів: ЧНПУ, 2011. 48 с.
Короткий огляд (реферат): Українська національна школа твориться на основі стратегічних завдань оновлення освіти, визначених Державною національною програмою „Освіта. (Україна – ХХІ століття)” та Концепцією національної системи освіти. Провідну роль у вирішенні проблеми демократизації, гуманізації, відкритості, інтегративності, переходу освіти з ідеологічних структур у простір культури, науки, духовності відіграє українознавство. Українознавство в школі – це виховна навчально-інтегративна система, спрямована на вироблення в учнів гуманістичних життєвих принципів, їх знання і розуміння початків та етапів, рушійних сил розвитку України, організацію дослідження подальшого поступу української людини, нації, держави як природних та історичних феноменів, світового українства, є основою національно-державної школи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2051
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (іст)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Педагогічна практика з Українознавства.pdf387.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.