Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2171
Назва: Ігродизайн у практиці студентів на заняттях з курсів: «трудове навчання з практикумом», «образотворче мистецтво з методикою навчання»
Автори: Жлудько, Віра Миколаївна
Ключові слова: ігродизайн
інноваційні технології
інноваційні техніки
творчі завдання
етнодизайн
Дата публікації: 2013
Видавництво: Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Жлудько В. М. Ігродизайн у практичній підготовці студентів на заняттях «Трудове навчання з практикумом» та «Образотворче мистецтво з методикою навчання» / Жлудько В. М. // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка. / Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка. - Чернігів: ЧНПУ, 2013 - Вип. 110. - С. 210 - 214.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються проблеми впровадження ігродизайну в площині професійної підготовки вчителя початкових класів; знайомить з деякими експериментальними творчими завданнями та авторськими інноваційними техніками для майбутніх фахівців початкової школи у процесі ігродизайну на заняттях з навчальних курсів: «Трудове навчання з практикумом», «Образотворче мистецтво з методикою навчання».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2171
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.