Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2203
Назва: Виконання проекту з дизайну одягу в українському стилі у старшій школі
Автори: Мазуренко, Світлана Григорівна
Довиденко, А. В.
Ключові слова: старша школа
дизайн
проект
вишивка
Дата публікації: 2019
Видавництво: Вісник НУЧК
Бібліографічний опис: Мазуренко С. Г., Довиденко А. В. Виконання проекту з дизайну одягу в українському стилі у старшій школі. Вісник Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка. Чернігів, 2019. Вип. 2(158). С. 158-163.
Серія/номер: Педагогічні науки;
Короткий огляд (реферат): Основне спрямування статті й мета роботи – обґрунтування доцільності розробки і виконання проекту з виготовлення сукні в українському стилі для старшокласників у рамках навчального модуля програми «Технології» 10-11 клас (рівень стандарту) «Дизайн сучасного одягу». Проблема розкривається з точки зору сучасних вимог до фахівців з боку роботодавців. Йдеться про гнучкість у практичній діяльності, мисленні, активність, творчість, відкритість новому, сміливість у подоланні труднощів. Логіка формування статті спирається на результати аналізу останніх досліджень і публікацій, які присвячені проблемі розробки і виконання творчих проектів у старшій школі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2203
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.