Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2204
Назва: Доцільність використання системи автоматизованого проектування одягу при підготовці майбутніх вчителів технологій до навчання старшокласників за профілем “Конструювання та моделювання одягу”
Автори: Костогриз, Ю. О.
Мазуренко, Світлана Григорівна
Ключові слова: система автоматизованого проектування одягу
конструювання та моделювання одягу
профільне навчання
загальноосвітні заклади
Дата публікації: 2015
Видавництво: Вісник ЧДПУ
Бібліографічний опис: Костогриз Ю. О., Мазуренко С. Г. Доцільність використання системи автоматизованого проектування одягу при підготовці майбутніх вчителів технологій до навчання старшокласників за профілем “Конструювання та моделювання одягу”. Вісник Чернігівського державного педагогічного університету. Чернігів, 2015. Вип. 125. С. 177-180.
Серія/номер: Педагогічні науки;
Короткий огляд (реферат): В статті розкривається проблема вивчення системи автоматизованого проектування одягу в загальноосвітніх закладах, в навчальних установах технологічного профілю та вищих педагогічних закладах освіти. Актуальною залишається проблема впровадження у навчальний процес САПР одягу, для студентів освітнього рівня спеціаліст та магістр, які навчаються за профілем конструювання та моделювання одягу, педагогічних ВНЗ. Аналізується шкільна програма для профільного навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів технологічного напрямку за спеціалізацією “Конструювання та моделювання одягу” в розрізі використання інноваційних комп’ютерних технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2204
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.