Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2244
Назва: | Використання технічних засобів навчання учнями ПТНЗ на заняттях з кулінарії |
Автори: | Ребенок, Вадим Михайлович |
Ключові слова: | технічні засоби навчання технологічний процес професійна діяльність харчова галузь |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Вісник ЧНПУ |
Бібліографічний опис: | Ребенок В. М. Використання технічних засобів навчання учнями ПТНЗ на заняттях з кулінарії. Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка. Чернігів, 2016. Вип. 140. С. 323-327. |
Серія/номер: | Педагогічні науки; |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано технічні засоби навчання до яких належать технічні пристрої та дидактичні засоби. Визначено психологічний механізм формування чуттєвого досвіду учнів, який сприяє на відчуття дійсності, тобто сприйняття, уваги та відтворення. Встановлено, що наочність широко використовується у навчально-виховному процесі, а саме при засвоєнні знань учнями. Аналіз літературних джерел доводить, що для ефективного використання технічних засобів навчання на заняттях харчової галузі у процесі засвоєння знань велику роль грає не тільки відбір наочних засобів у відповідності до рівня знань, а й організація їх сприйняття. У процесі дослідження встановлено, що за допомогою анімації будь-який руховий цикл переміщення об’єкта в просторі можна демонструвати учням, як безупинний динамічний процес. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2244 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Використання технічних засобів навчання учнями ПТНЗ на заняттях з кулінарії.pdf | 334.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.